Frisítés dátuma: 2019-02-19

hun eng Akadálymentes verzió Utolsó frissítés: 2019-02-19 kapcsolat gyik Segíthetünk?

Hírek

Több mint 30 innovatív uniós finanszírozású projekt az EU 2019-es Ipari Napjain

Az EU Ipari Napjai egy minden évben megrendezett kétnapos esemény, amelynek célja a politikai döntéshozók, az ipar és a társadalom közötti viták és dialógusok előmozdítása, valamint az európai ipari versenyképességről folytatott nyílt párbeszéd létrehozása.

Az európai ipar a kontinens gazdasági életének egyik pillére, mivel munkahelyeket és fejlesztési lehetőségeket teremt. Emiatt az EU iparpolitikája a Bizottság és a legfontosabb érdekelt felek közötti párbeszédre és partnerségre épül.

Az EU Ipari Napjait idén 2019. február 5-én és 6-án rendezik meg az ipar jövőjét alakító globális trendekre fókuszálva. Mintegy 1500 résztvevő gyűlik össze Brüsszelben Európából és azon kívülről, hogy megvitassák a fenntartható finanszírozást, a szén-dioxid-mentesítést, a kereskedelmet, a digitalizálást és a mesterséges intelligenciát.

Az innovatív ötletek bemutatására külön kiállítási terület kerül kialakításra. Összesen 32 projektet mutatnak be, amelyek hat tematikus területet foglalnak magukba (ipari anyagok, energia, robotika, jövőbeli gyárak, készségek és divatipar) és az EU programjai – a COSME, a H2020, az Erasmus+, a LIFE, az European Innovation Council Pilot, és az Európai Regionális Fejlesztési Alap –finanszírozzák.

Az esemény weboldala: https://ec.europa.eu/info/policies/business-and-industry/eu-industry-days-2019_en

Forrás: https://ec.europa.eu/easme/en/easme-executive-agency-smes/more-30-innovative-eu-funded-projects-eu-industry-days-2019

Kapcsolódó tartalmak

LIFE hírek2017.02.14.

Helyzetbe hozzuk a hazai pályázókat!

LIFE hírek2017.10.27.

A LIFE program első eredményei

LIFE hírek2017.08.02.

Portugál szervezet LIFE projektpartnert keres!