English Utolsó frissítés: 2023-09-18
segítség keresés English

Frisítés dátuma: 2023-09-18

hun eng Utolsó frissítés: 2023-09-18 kapcsolat gyik Segíthetünk?
25 éves a LIFE program

Hírek

FELHÍVÁS A „LIFE MAGYARORSZÁG” CÍMŰ FOTÓPÁLYÁZATRA

FELHÍVÁS A „LIFE MAGYARORSZÁG” CÍMŰ FOTÓPÁLYÁZATRA

Fotópályázatot hirdetünk „LIFE Magyarország” címmel. A pályázat célja, hogy a korábbi nyertes LIFE pályázatok nyomán minél több magyar állampolgár megismerje azokat a magyarországi NATURA2000 fajokat, melyek megmentése, illetve felkarolása sikeres LIFE pályázattal történt. Ezáltal is ösztönözni szeretnénk a magyar szervezeteket arra, hogy minél többen pályázzanak egy-egy jó cél érdekében.

PÁLYÁZATI KATEGÓRIÁK:

  • 1.            LIFE-nagyragadozók és ragadozó emlősök (róka, aranysakál, farkas, hiúz);
  • 2.            LIFE-madarak (parlagi sas, kerecsensólyom, túzok, szalakóta, kék vércse, stb.);
  • 3.            LIFE-növények (réti angyalgyökér, pilisi len, stb.).

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

 

Pályázni három kategóriában lehet, egy pályázó kategóriánként egy fotóval indulhat (tehát max 3 fotó/pályázó). A fotókat a fotopalyazat@lifepalyazatok.eu email címre lehet beküldeni. A tárgyba kérjük, a „Fotópályázat” megjelölést írni; levelükben jelezzék, melyik kategóriában indulnak; kérjük írják meg a pályázó nevét, email elérhetőségét, valamint a kép címét, ami jeligeként fog funkcionálni (honlapunkon és facebook oldalunkon kizárólag ez a jelige fog megjelenni). Kérjük továbbá a fotó elkészülésének helyét (kizárólag a történelmi Magyarország határain belül készült képek nevezhetők) és idejét megjelölni. A beküldött kép nem lehet 2015. 10. 31-nél korábban készült. A fotó rövidebb oldalának min. 2000 pixeles méretűnek kell lennie.

 

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:

 

2016. október 31.

 

A fényképekre szavazni lehet, ez adja majd a verseny eredményének egy részét. A Magyar Fejlesztési Központ szakértői szintén véleményezni és pontozni fogják a beküldött munkákat. Ezek alapján mindhárom kategóriában díjazni fogjuk az első helyezettet, valamint a résztvevőknek lehetőséget teremtünk a virtuális galéria mellett egy élő kiállításon való részvételre is.

 

DÍJAZÁS:

 

Három első díjat osztunk ki a három kategória szerint: 2016-os országtorta; egy éjszaka a dobogókői Walden hotelben; egyéves előfizetés a Földgömb című magazinra. A díjak változtatási jogát fenntartjuk.

Az első harminc – tehát kategóriánként tíz – legjobb fotóból pedig kiállítást rendezünk a Magyar Fejlesztési Központ előterében.

 

JOGI FELTÉTELEK:

 

A pályázaton nem vehetnek részt azok a személyek, akik az eddigi nyertes magyar Life projektekben bármilyen szerepet töltöttek be, valamint az MFK, az NFM és az FM munkatársai.

Pályázó kijelenti, hogy benyújtott pályázati fotóját a www.lifepalyazatok.eu és a Magyar Fejlesztési Központ a saját weboldalain és közösségi oldalain a forrás megjelölésével használhatja, és ezért cserébe a pályázó semmilyen anyagi vagy egyéb juttatást nem kér.

Fotópályázat - Life.docx

 

 

1. "Magány"

 

 FELHÍVÁS A „LIFE MAGYARORSZÁG” CÍMŰ FOTÓPÁLYÁZATRA

 

Kapcsolódó tartalmak

LIFE hírek2020.07.21.

Miért pazarolunk? – a Maradék nélkül csapat kutatása

LIFE hírek2018.10.19.

Az energiaigényes iparágak szén-dioxid-lábnyomának csökkentése

LIFE hírek2020.07.21.

LIFE-MICACC: Így bánj a vízzel, hogy jó legyen neked és a Földnek is!