English Utolsó frissítés: 2022-12-07
segítség keresés English

Frisítés dátuma: 2022-12-07

hun eng Utolsó frissítés: 2022-12-07 kapcsolat gyik Segíthetünk?
25 éves a LIFE program

Hírek

LIFE információs napot tartottak Brüsszelben

Az Európai Bizottság és LIFE programért felelős háttérintézménye az EASME (Executive Agenncy for Small and Medium Sized Enterprises) most már hagyományosan minden évben megrendezi a nemzetközi LIFE információs napot Brüsszelben. Az információs napra idén 2017. május 31-én került sor.

Az információs napok célja, hogy röviden bemutatják az előző évi pályázati felhívás eredményeit, tapasztalatait, valamint ismertetik a frissen megjelent aktuális pályázati felhívással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. 

A 2017. évi információs nap amiatt is különleges volt, mivel most ünnepeljük a LIFE program fennállásának 25. évfordulóját. A rendezvényt ezúttal az európai „Green Week keretében szervezték meg, több száz érdeklődő részvételével.

Az elhangzott előadások alapján képet kaphattak a résztvevők arról, hogy melyek a LIFE programhoz kapcsolódó szakpolitikák aktuális célkitűzései és milyen konkrét eredményeket várnak el a projektektől. A rendezvény délutáni részén a jelenlévőknek lehetőségük volt bilaterális találkozókat szervezni egymással, illetve az EASME munkatársaival, melyek során konkrét kérdésekre kaphattak választ, vagy partnert kereshettek tervezett vagy futó LIFE projektjükhöz.

Kapcsolódó tartalmak

LIFE hírek2018.11.13.

A víz alatti zaj csökkentése a fenntartható óceánok számára

LIFE hírek2020.06.02.

Hulladékkezelés Görögországban a körforgásos gazdaság kialakítása céljából

LIFE hírek2019.03.22.

Elindult a HUNGAIRY LIFE integrált projekt