English Utolsó frissítés: 2024-05-09
segítség keresés English

Frisítés dátuma: 2024-05-09

hun eng Utolsó frissítés: 2024-05-09 kapcsolat gyik Segíthetünk?
25 éves a LIFE program

Hírek

Mától lehet regisztrálni az EUSEW 2022. szeptember 26-29-ig tartandó konferenciájára

Az Európai Fenntartható Energia Hete (EUSEW, European Sustainable Energy Week) elnevezésű konferencia mától fogadja a jelentkezéseket a szeptember 26-29-ig szervezendő szakpolitikai hibrid konferenciára – amin mind a résztvevők, mind az előadók egyaránt részt vehetnek a brüsszeli helyszínen és online.

 

A „Going Green and Digital for Europe's Energy Transmission” téma keretében az idei EUSEW az energiarendszerek digitalizálására és integrációjára, az energiahatékonyságra, a megújuló energiákra, a fogyasztókra és a tisztességes energiaátállásra, az energiaátállás finanszírozására, valamint a szén-dioxid-mentesítésre és a nemzetközi együttműködésre vonatkozó kérdéseket vizsgálja meg.

A felhívás mindenki számára nyitva áll, aki az energiapolitikával foglalkozik, és szeretne szerepet vállalni az EUSEW idei napirendjének kialakításában. Lehetőség nyílik arra, hogy a reflektorfénybe kerüljenek az Ön által kulcsfontosságúnak tartott kérdések, miközben Európa energiainfrastruktúrája átalakítására törekszik.

Miért vegyen részt?

Egy szakpolitikai ülés megszervezése lehetőséget ad az idei esemény napirendjének alakítására, és összehozza azokat a hangokat, akikről úgy gondolja, hogy az Európa zöld átállásáról szóló beszélgetés előterében kell állniuk.

Mivel 2022 a fiatalok európai éve, különösen várják az ifjúsági szervezetek résztvevőit bevonó vagy a fiatalok számára különösen fontos kérdésekkel foglalkozók jelentkezéseit.

Az EUSEW politikai konferencia esélyt kínál arra, hogy párbeszédet kezdjen az energiaipari érdekelt felekkel Európa-szerte és azon túl.

Szeretne többet megtudni az EUSEW 2022 programban való részvétel különböző lehetőségeiről? Olvassa el az EUSEW blogon található útmutatót, és megtudja, melyik tevékenység a legmegfelelőbb az Ön és szervezete számára.

 

 

Forrás és bővebb információk:

https://cinea.ec.europa.eu/news/eusew-2022-call-organising-policy-session-now-open-2022-02-22_en

 

Regisztráció 2022. február 22- 2022. március 24-ig:

https://www.eusew.eu/apply-session

 

Az EUSEW honlapja:

https://www.eusew.eu/

 

Útmutató az EUSEW honlapján való eligazodásban:

https://www.eusew.eu/get-involved-eusew-2022-your-guide-shaping-europes-energy-transition

 

A Fiatalok Európai Éve honlapja:

https://europa.eu/youth/year-of-youth_en

Kapcsolódó tartalmak

LIFE hírek2020.11.17.

Új hazai pályázati sikerek a LIFE Éghajlat-politika alprogramban: LIFE-CLIMCOOP projekt

LIFE hírek2017.03.13.

II. LIFE Természetvédelmi Tréning Program

LIFE hírek2018.11.09.

Meghívó az V. LIFE Környezetvédelmi és Természetvédelmi Tréningre