English Utolsó frissítés: 2023-12-04
segítség keresés English

Frisítés dátuma: 2023-12-04

hun eng Utolsó frissítés: 2023-12-04 kapcsolat gyik Segíthetünk?
25 éves a LIFE program

Hírek

Tudatos Vásárlók Egyesülete: Mondd el, mit tanulnál szívesen ahhoz, hogy fenntarthatóan élj!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 2001-es megalakulása óta szervez képzéseket, workshopokat fogyasztóknak, gazdáknak, diákoknak, szakembereknek. A jövőben is szeretnének segíteni mindenkit abban, hogy életmódja kisebb negatív hatással legyen Földünk jövőjére. Céljuk, hogy mindannyian megtaláljuk és jobbra cseréljük azokat a pazarló fogyasztási mintákat életünkben, amik a túlfogyasztáshoz, a szeméthegyekhez, végső soron bolygónk erőforrásainak teljes feléléséhez vezetnek.

Bár az elmúlt közel két évtizedben felhalmozott tapasztalatok sokat segítenek az Egyesületnek, időről időre át kell gondolniuk az irányt, merre orientálódjanak. Ez egy ilyen pillanat. Örömmel vennék, ha segítenének nekik tisztán látni, merre haladjanak, milyen képzéseket indítsanak a jövőben.

Vegyszermentesítenéd a háztartásodat? Vagy inkább a fenntartható, egészséges élelmiszer beszerzési források, esetleg konyhai trükkök, praktikák érdekelnek? Ha szívesen kezedbe vennéd az irányítást, és te magad is Zöld Hőssé válnál, töltsd ki ezt a formot, és tudj meg többet az Egyesület jövőbeli terveiről!

A kérdőív elérhető itt:

https://tudatosvasarlo.hu/mondd-el-mit-tanulnal-szivesen-ahhoz-hogy-fenntarthatoan-elj/

Kapcsolódó tartalmak

LIFE hírek2021.01.04.

Energiatakarékos épületek a szebb jövő érdekében

LIFE hírek2020.09.15.

LIFE DÍJ 2020 – DÖNTŐS PROJEKTEK A KÖRNYEZETVÉDELEM KATEGÓRIÁBAN: FLAW4LIFE

LIFE hírek2020.05.29.

A LIFE-MICACC projekt keretében megkezdődtek a kültéri tó kivitelezési munkálatai Ruzsán