English Utolsó frissítés: 2024-05-09
segítség keresés English

Frisítés dátuma: 2024-05-09

hun eng Utolsó frissítés: 2024-05-09 kapcsolat gyik Segíthetünk?
25 éves a LIFE program

Hírek

LIFE-MICACC e-learning tréninganyag

Ingyenes, online képzést indított a Belügyminisztérium a hazai önkormányzatok részére „Települési sérülékenység és alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz” címmel

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Belügyminisztérium által koordinált „Az önkormányzatok integráló és koordináló szerepének megerősítése az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás érdekében című LIFE-MICACC projekt keretében kifejlesztésre került, ingyenesen elérhető e-learning tréninganyagot, mely az éghajlatváltozáshoz való helyi alkalmazkodás, vízmegtartás témakörét dolgozza fel.

A tréninganyag egy 6 modulból álló, online elolvasható interaktív anyag, melynek célja olyan innovatív és fontos tudásanyag átadása az önkormányzatok részére, mely támogatja őket az éghajlatváltozás negatív hatásaira való felkészülésbenvalamint a lokális alkalmazkodási lehetőségek feltérképezésében. A téma rendkívül aktuális, és kiemelt hangsúlyt kap a 2021-2027. közötti uniós pénzügyi ciklusban is. Bízunk benne, hogy az elkészült e-learning tananyag olyan hasznos ismeretanyagot kínál az Ön települése részére is, ami hozzájárul egy jobb és fenntarthatóbb közös európai jövő eléréséhez, illetve, hogy még több olyan magas szintű hazai fejlesztés tud megvalósulni általa, melyben beépülésre kerülnek a klímavédelmi szempontok is.

A felülethez minden hazai önkormányzat polgármestere és jegyzője számára egyedi felhasználói fiók került létrehozásra, mely 2020. november 26-27. között került kiküldésre minden érintett részére elektronikusan. Az e-learning tananyagot az alábbi linken keresztül tudják elérni. Amennyiben a bejelentkezéssel kapcsolatban kérdése, problémája merülne fel, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot a LIFE-MICACC csapat munkatársaival a life@bm.gov.hu e-mail címen keresztül.

Az e-learning tananyag elsajátítását követően a felhasználónak lehetősége van arra, hogy a Belügyminisztérium által kiállított tanúsítványt kérjen az online képzés elvégzéséről. Erről bővebb információkat az e-tananyag honlapján olvashatnak.

Az e-learning tananyaghoz jó olvasást és böngészést kíván a Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Iroda LIFE-MICACC csapata!

Kapcsolódó tartalmak

LIFE hírek2018.11.09.

LIFE program: negyedmilliárd euró összegű beruházás környezet-, természet- és éghajlatvédelmi projektekbe

LIFE hírek2021.10.26.

LIFE-MICACC nemzetközi online konferencia 2021. október 28. 10:00-12:30-ig

LIFE hírek2019.01.21.

A levegő minőségének ellenőrzése