English Utolsó frissítés: 2021-12-03
segítség keresés English

Frisítés dátuma: 2021-12-03

hun eng Utolsó frissítés: 2021-12-03 kapcsolat gyik Segíthetünk? Önerő-támogatás
25 éves a LIFE program
imglink

SGA LIFE működési támogatások

Angol nyelvű megnevezés: SGA LIFE operating grants

Pályázati azonosító: LIFE-2021-NGO-OG-SGA

Ez a pályázati felhívás a LIFE -specifikus Működési Támogatásokkal kapcsolatos Megállapodásokra (SGA OG) vonatkozik: olyan szervezetek számára, akik sikeresen aláírták a LIFE 2021 Együttműködési Keretmegállapodást (FPA OG). Ezek olyan hosszú távú együttműködések, amelyek védőburokként szolgálnak az uniós jogszabályok és irányelvek kidolgozásában és megvalósításában és rendszeres vagy ismétlődő támogatásokat nyújtanak az ezekben résztvevő, nonprofit szervezeteknek. A szervezeteknek összhangban kell lenniük a LIFE program célkitűzéseivel és aktív szerepet kell, hogy vállaljanak a környezetvédelem vagy az éghajlatváltozás területén, beleértve az energiaátállást is. Mindezek előfeltételek, de nem jelentenek automatikus jogosultságot annak biztosítására, hogy egyedi, egész évre szóló működési és Együttműködési Megállapodásokat (SGA) írhassanak alá. A LIFE-2021-NGO-OG-SGA pályázati felhívás pályázóinak szintén jelentkezniük kell a LIFE-2021-NGO-OG-FPA felhívásra.

A működési támogatások nem egy konkrét projektet támogatnak, hanem a szervezet éves működési költségvetéshez kívánnak hozzájárulni.

A nonprofit szervezetek számára nyújtott LIFE Működési Támogatásokkal kapcsolatos Megállapodások célja a civil társadalom részvételének megerősítése az EU politikai párbeszédében, valamint az uniós környezetvédelmi és éghajlati célok megvalósításának és érvényesítésének támogatása, beleértve a tiszta energiára való átállást is.

 

Határidő: 2021. 09. 28. 17:00:00

A pályázat eredeti, angol nyelvű kiírásához kattintson ide.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

A sikeres magyar LIFE-pályázatok létrehozásának érdekében munkacsoportot hoztunk létre. Az alábbi témákban szeretnénk segítséget nyújtani:

Agrárminisztérium

Környezetvédelem

GUTI András – LIFE NCP

Tel.: +36 1 795 8498;

E-mail: andras.guti@am.gov.hu;

lifeenvironment@am.gov.hu

 

Természetvédelem

SASHALMI Éva – LIFE NCP

Tel.: +36 1 896 3149

E-mail: lifenature@am.gov.hu

Innovációs és Technológiai Minisztérium

Éghajlat-politika

SÁNTA Csilla – LIFE NCP

Tel: +36 1 896 1897

E-mail: csilla.santa@itm.gov.hu

lifeclimate@itm.gov.hu

Magyar Fejlesztési Központ

Pénzügy

E-mail: lifecapacity@mfk.gov.hu

>
segítség

Segíthetünk? - Írjon nekünk